Den digitale verden forandrer seg raskt og det er nesten umulig å følge. Du trenger faktisk ikke gjøre det!
Hvis du har behov for ny kunnskap, du er interessert i nettsider, online markedsføring eller handel, så kan du lene bak og lese våre publiserte materialer om disse temaene.

Gjester på nettsiden, besøk og nedlastinger
Det er mange som snakker om seerdata uten ytterligere kunnskap. Derfor skal vi nå avklare misforståelsene.
Antall gjester: Dem som i det minst en gang har besøkt vår nettside. Nummeret viser hvor mange forskjellige gjester vi hadde. Dette er viktig fordi da kan vi måle hvor stor trafikken var på nettsiden.
Antall besøk: Dette viser hvor mange ganger gjestene har besøkt vår nettside.
Antall nedlastinger: Dette viser hvor mange ganger gjestene har lastet ned noen deler av vår nettside. Det er godt å vite hvor stor trafikken er på siden, for dette indikerer hvor bredt vårt marked er. Vi får informasjon om hvor mye brukes nettsiden, og det hjelper planlegging av tekniske bakgrunnen. Disse må vurderes innenfor en viss tidsperiode.
Eksempel:  1000 unike gjester, 1200 besøk til sammen, og 3600 nedlastinger i løpet av en uke. Altså vi hadde 1000 forskjellige gjester, men det var flere som klikket flere ganger. I løpet av en besøk, ble det vist et gjennomsnitt av 3 sider. Alt i alt har vi 1000 unike gjester og 1200 besøk per uke.
Denne er ikke nøyaktig informasjon, men hjelper å finne ut hvor populær vår nettside er.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Babynest - bitteliten 005

Sengesett - bitteliten 036S5